Valutor:

INOV8 Roadclaw 275 v2 kvinnors Löpars kor Grå

  • 2530 antal i lager

Vnligen vlj:

SEK475

Qty:
Fler bilder (Klicka p bilden):
INOV8 Roadclaw 275 v2 kvinnors Löpars kor Grå
INOV8 Roadclaw 275 v2 kvinnors Löpars kor Grå
INOV8 Roadclaw 275 v2 kvinnors Löpars kor Grå

INOV8 Roadclaw 275 v2 kvinnors kör ShoeThis kvinnors väg löpars kor ger en snabb, naturlig och smidig körning med höga nivåer av komfort, skydd och grepp. Den uppdaterade ROADCLAW 275 v2 är lättare och mer lyhörd, särskilt utformad med ökad dämpning och hållbarhet för längre träningspass och tävlingar. Vi har lärt oss av våra framgångar i fjällen att leverera en väg löpars kor med vårt ikoniska Inov-8 grepp, oavsett hur robust vägen.

Ventilerande övre

Engagera en fusion av tekniska väg teknik enade i en snygg, aggressiv övre roadclaw 275 sammanfattar vad en väg sko bör vara. Den nya generationen övre har genomgått design tweaks för att ge förbättrad lyhördhet och flexibilitet för ökad komfort och nu har en syntetisk mesh som täcker den övre för lätta, ventilerande täckning. Ökad styrka materialiseras i en robust övre format, en hållbar syntetisk wrap grenslar mittsektionen för låst i stöd och en dynamisk pass form och känsla medan nyckel placeras mesh tillåter luft att genomsyra interiören hålla foten sval och fräsch. Dessutom, en extern häl räknare wraps runt bak sidan av skon och ger extra stöd i hälen. Detta hjälper stabiliteten och ger en bättre gång.

Powerflow + mellansula

Kör utan ansträngning över snö och is med unik POWER-FLOW + mellansula teknik. POWERFLOW + ger 10% bättre stötdämpning och 25% bättre energi avkastning än standard midsoles. Den pålitliga under foten chock dämpning förening ger för större komfort över miles genom att minska krafter pressas på foten plattform för en ren steg genom över gången. En DFB-skaft levererar en kick av energi med varje steg som hjälper dig att flytta snabbare och mer effektivt.

TRI-C yttersula

Den ikoniska Inov-8 yttersula grepp är optimerad för väg löpning. Varje uns av energi som genereras av kroppen överförs till vägen genom yttersula, med TRI-C yttersula leverera drag kraft under gång cykeln. Den klibbiga fusion Compound är en blandning av syntetiskt gummi och EVA skum för en smidig rida och grepp på vägen medan meta-Flex spåret ligger vid framfoten för att uppmuntra naturliga framfoten Flex under Toe-off.