Valutor:

Newton avstånd Elite Womens Running Shoe Blå

  • 1479 antal i lager

Vnligen vlj:

SEK513

Qty:
Fler bilder (Klicka p bilden):
Newton avstånd Elite Womens Running Shoe Blå
Newton avstånd Elite Womens Running Shoe Blå

Newton avstånd Elite kör ShoesOriginally utformad för vår elit racing team, denna sko testades och älskad av några av de snabbaste löparna i landet innan den släpps till allmänheten. Den klassiska 4 lug Newton rida med en sömlös övre känns snabb, lätt och effektiv. Avstånd eliten är bra för höga eller låga avstånd utbildning och racing. Vi hoppas att du älskar det lika mycket som vi gör

Open Air Mesh övre

I övre är en sömlös, god andningsförmåga, snabbtorkande, open air mesh som tillåter luft att helt genomsyra hela övre i skon att säkerställa ett hälsosamt klimat i löparskor. En asymmetrisk snörning system och midfoot svetsade stöd remmar fungerar unisont att uppnå en snug-liknande passform, inslagning din fot i extrem komfort, medan en minimal hälkappa hjälper till att låsa foten för en bättre känsla och för att förhindra någon lös/onödiga rörlighet inom skon själv.

Åtgärder/reaktion teknik mellansula

Den hemliga sås som driver hastigheten på Newton löparskor är dess egen åtgärder/reaktion-teknik. Genereras genom den aktiva rörelsen av klackarna, skapat åtgärder/reaktion teknik en lyhörd, studsmatta-liknande stötdämpande system som ger snabbare bound-back och förlorar mindre energi än en traditionell foam kärna löparskor. En hög-rebound EVA förening läggs till arbeta med åtgärder/reaktion teknik för att producera en mycket lyhörd och energin återvänder mellansula som fjädrar du i ditt nästa steg.

Över tiden, många skos mönster har blivit tjockare, mer dämpad och tyngre med större hälen höjder. I andarna att göra varje skär bättre, Newton skor har lägre häl till tå droppar för att sätta dig i en position att köra mest naturligt.

Hög densitet gummi Yttersula

En hög densitet gummi i mellanfoten ger ökad hållbarhet i högt slitage områden så att du får mesta möjliga av din Newton löparskor, medan lätta EVA läggs till hälen att ge extra dämpning samtidigt rör sig genom gångcykeln.