Valutor:

Salomon Speedcross 4 GORE-TEX spår löparskor - SS19 Blå

  • 1211 antal i lager

Vnligen vlj:

SEK399

Qty:
Fler bilder (Klicka p bilden):
Salomon Speedcross 4 GORE-TEX spår löparskor - SS19 Blå
Salomon Speedcross 4 GORE-TEX spår löparskor - SS19 Blå
Salomon Speedcross 4 GORE-TEX spår löparskor - SS19 Blå

Salomon Speedcross 4 GORE-TEX Trail körs ShoesConquer någon trail i den nya Salomon Speedcross 4 GORE-TEX spår löparskor. Tålig tätskikt tillhandahålls av den GORE-TEX Upper. Den senaste iterationen i den vördade Speedcross serien, Speedcross 4 funktioner en uppdaterad yttersula mönster för ännu större dragkraft och högre hållbarhet, att hålla dig framåt oavsett vilken leden kastar på dig.

GORE-TEX övre

Speedcross 4 GORE-TEX upplagan har en helt vattentät, mycket ventilerande GORE-TEX övre. GORE-TEX tyg transporterar aktivt fukt bort från bärarens fot, samtidigt som hindrar vatten från att tränga in i skon. Resultatet är en extremt bekväm och torr kör, oavsett hur hårt du slå leden. Övre är också lätt och slitstark, med mycket-varaktiga material distribueras runt högt slitage områden för att minimera skador till dina skor från stenar och grenar. Slitstark PVC tå rutan ger ytterligare hållbarhet och stötskydd. Tillägg av en anti skräp Mesh och en Gusseted tunga ge bäraren med ytterligare skydd genom att förhindra att grus och annat skräp in skon och orsakar obehag.

Externt, det Speedcross 4 GORE-TEX dragen Salomon's Quicklace system, som ger en-pull åtdragning för en säker passform och enkel på/av: dra helt enkelt Kevlar strängen och skon kommer att stänga jämnt för en bättre passform, som levererar precision justering och en säker låsning. En spets ficka har också inkluderats i design ger enkel förvaring och förebygga dina skosnören komma i din väg eller skadas samtidigt på leden. Sensifit tekniken fungerar i tandem med det Quicklace-systemet för att vagga foten från mellansulan genom att skosnören att ge en stabil, exakt, och snug fit för ökat stöd.

Fullängds EVA mellansula

Mellansulan har varit konstruerade och byggda med följsam dämpning i åtanke. Salomon har skapat den Speedcross 4 GORE-TEX mellansula att ge stödjande komfort samtidigt som de behåller en lightweight. Mellansulan utnyttjar en dual fusion av Salomons egenutvecklade LT muskel och injiceras EVA stötdämpande system. LT muskler ger lätta, mycket slitstark dämpning, medan injiceras EVA ger mjuk dämpning i hela det hellångt av skon. De två mellansula föreningarna har olika tätheter och därför arbeta tillsammans för att ge både dämpning och stöd under hela gångcykeln, samtidigt också ge respons så att du kan känna konturerna av marken under dig. Slutligen en OrthoLite Sockliner ger plysch fötterna stötdämpande inom skon ge större stöd och komfort. Innersulan har varit genomsyras av anti-mikrobiella egenskaper att ge långvarig fräschör.

Uppdaterad Contagrip yttersula

Salomon har gått tillbaka till ritbordet med Speedcross 4 GORE-TEXS yttersula: traction mönstret har gjorts om, och mer pilen formade klackarna har lagts till att ytterligare förbättra greppet. Yttersulan är tillverkad av mycket hållbara, non marking Contagrip gummi, som ger långvarig dragkraft på flera ytor. Aggressiva 6mm våt dragkraft Contagrip klackarna är utformade specifikt för att klara kraven på våta och hala stigar, och följaktligen de ger golvet-fighting grepp hela gångcykeln oavsett vilken terräng du kör på. Slutligen, Salomon's Mud Guard skyddar basen av skon från igensättning med lera, vilket säkerställer att dina skor behålla det maximalt greppet och lägsta under löpningen.